ow padding=”0px 0px 0px 0px”]

Conceptontwikkeling

Ieder evenement of campagne begint met een idee, maar krijgt pas vorm met een goed concept. Conceptontwikkeling is van groot belang om een opdracht te laten slagen. Dr2 Events & Campaigns ontwikkelt in nauwe samenwerking met inhoudsdeskundigen creatieve én inhoudelijk sterke concepten.

[/row]

Advies

Heb je het idee dat het zou helpen als stakeholders eens bij elkaar kwamen? Of wil je je relaties eens bedanken met een mooi en inhoudelijk event? Maar heb je geen idee waar te beginnen? Dr2 Events & Campaigns helpt je graag! Wij adviseren over de inzet en opzet van een event of congres. Ook geven wij graag advies over doelgroepen en in te zetten cross-media.

Projectmanagement

Het voeren van betrouwbaar projectmanagement van events behoort tot de kerntaak van Dr2 Events & Campaigns. Dit begint met het maken van een strakke planning waarbij het voor- en natraject in tijd en te ondernemen acties wordt weergegeven. Aan de hand van een inzichtelijke begroting zorgen wij voor een constante bewaking van het budget om verrassingen te voorkomen. Tijdens het project begeleiden onze ervaren projectmanagers het traject en zorgen zij voor een succesvolle productionele uitvoering. Een duidelijke werkwijze zorgt er voor dat we de gestelde doelen altijd realiseren.

Event communicatie

Event communicatie maakt onderdeel uit van de full service dienstverlening van Dr2 Events & Campaigns. Het beheren van de (online) database, het verzorgen van (online) uitnodigingstrajecten, deelnemersregistratie en het ontwikkelen van eventsites maakt hier onderdeel van uit. Zowel de vormgeving als de inhoud is bij ons in goede handen.

Productionele uitvoering

Ons team heeft meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van productionele uitvoering van evenementen. Onze daadkrachtige mensen zorgen voor een vlekkeloos verloop van het evenement of project. Ontvangst, registratie, regie en logistieke begeleiding vanaf het ontvangst van de eerste gast tot het vertrek van de laatste. Dr2 Events & Campaigns zorgt dat alles klopt.