Over ons

De oorsprong van ons bureau ligt bij Dröge & van Drimmelen. De historie van onze creatieve vonk heeft dan ook een plek in onze naam.
Dr2 Events & Campaigns, aangenaam!

Wij verzorgen EVENTS van A tot Z. Online én offline en alles daar tussenin. Denk aan (digitale) werkbezoeken, aandeelhoudersvergaderingen, congressen, brainstorms en productpresentaties.
Wij geven vorm aan CAMPAIGNS, waardoor communicatie uitingen één geheel vormen en elkaar kracht bij zetten. Hierbij geven wij advies, maar verzorgen wij bijvoorbeeld ook de vormgeving- en drukwerkbegeleiding daarvan.

Wij onderscheiden ons door onze brede kennis en jarenlange ervaring als het gaat om digitale- en live communicatie. Met elkaar in gesprek gaan, kennis uitwisselen en van elkaar leren. Dat is de sleutel tot succes. De samenwerking met strategisch adviseurs van Dröge & van Drimmelen zorgt ervoor dat de evenementen ook echt bijdragen aan de visie en doelstellingen van de opdrachtgever. Ons brede netwerk wordt dan ook met grote regelmaat hiervoor ingezet.

Kortom, wij zorgen voor de perfecte begeleiding en uitvoering van jouw evenement of campagne, zodat jij je zonder zorgen kunt richten op het contact met de genodigden en de groei van jouw bedrijf.

MVO

Bij ons bureau staat duurzaam ondernemen hoog in het vaandel. Zo werken wij bij voorkeur met lokale leveranciers, kopen wij duurzaam in, scheiden wij ons afval en zorgen wij ervoor dat werkplezier in ons dagelijkse leven de boventoon voert. Onze collega’s krijgen de ruimte om zich in te zetten voor maatschappelijke organisaties en zichzelf continu te blijven ontwikkelen.

Samen met onze opdrachtgevers kijken wij voortdurend naar verbetermogelijkheden. Wij dagen elkaar uit de toegevoegde waarde van onze events en campagnes zo groot mogelijk te maken.