Over ons

De oorsprong van ons bureau ligt bij Dröge & van Drimmelen. De historie van onze creatieve vonk heeft dan ook een plek in onze naam.
Dr2 Events & Campaigns, aangenaam!

Wij verzorgen EVENTS van A tot Z. Online én offline en alles daar tussenin. Denk aan (digitale) werkbezoeken, aandeelhoudersvergaderingen, congressen, brainstorms en productpresentaties.
Wij geven vorm aan CAMPAIGNS, waardoor communicatie uitingen één geheel vormen en elkaar kracht bij zetten. Hierbij geven wij advies, maar verzorgen wij bijvoorbeeld ook de vormgeving- en drukwerkbegeleiding daarvan.

Wij onderscheiden ons door onze brede kennis en jarenlange ervaring als het gaat om digitale- en live communicatie. Met elkaar in gesprek gaan, kennis uitwisselen en van elkaar leren. Dat is de sleutel tot succes. De samenwerking met strategisch adviseurs van Dröge & van Drimmelen zorgt ervoor dat de evenementen ook echt bijdragen aan de visie en doelstellingen van de opdrachtgever. Ons brede netwerk wordt dan ook met grote regelmaat hiervoor ingezet.

Kortom, wij zorgen voor de perfecte begeleiding en uitvoering van jouw evenement of campagne, zodat jij je zonder zorgen kunt richten op het contact met de genodigden en de groei van jouw bedrijf.

In memoriam: Sabine Nuijten-Geerling
(2 oktober 1972 – 7 juli 2019)

Mede-oprichter van Dr2 Events & Campaigns Sabine Nuijten is na een oneerlijke strijd op 7 juli 2019 overleden. Haar energie en betrokkenheid zal ons voor altijd inspireren.

Sabine was sinds 1994 werkzaam in de evenementen en entertainmentbranche. Voor zij aan de slag ging bij Dr2 Events & Campaigns was zij, naast zelfstandig ondernemer, in verschillende senior functies werkzaam binnen de evenementen- en communicatiebranche. Sabine was een commerciële tijger en het creatieve brein achter veel mooie projecten van Dr2 Events & Campaigns. Ze was tot aan het einde zeer betrokken bij Dr2 Events & Campaigns en heeft een grote bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van ons bedrijf.

Het was zowel voor ons als voor opdrachtgevers altijd een feest om met Sabine te werken. Haar humor en enthousiasme missen we dan ook elke dag.