Over ons

Dr2 Events & Campaigns ontwikkelt, begeleidt, regisseert en produceert evenementen en campagnes als onderdeel van de communicatiestrategie. Ons hart gaat sneller kloppen als we hierbij ook een maatschappelijke bijdrage kunnen leveren. De juiste boodschap overbrengen bij de doelgroep, op een zo effectief mogelijke manier, daar gaat het ons om.

Wij onderscheiden ons door onze brede kennis en ervaring als het gaat om live communicatie. Met elkaar in gesprek gaan, kennis uitwisselen en van elkaar leren. Dat is de sleutel tot succes. De samenwerking met strategisch adviseurs van Dröge & van Drimmelen zorgt ervoor dat de evenementen ook echt bijdragen aan de visie van de opdrachtgever.

Onze ervaren projectmanagers zorgen voor de perfecte uitvoering van jouw evenement zodat jij je zonder zorgen kunt richten op het contact met de genodigden.

 

In memoriam: Sabine Nuijten-Geerling
(2 oktober 1972 – 7 juli 2019)

Mede-oprichter van Dr2 Events & Campaigns Sabine Nuijten is na een oneerlijke strijd op 7 juli 2019 overleden. Haar energie en betrokkenheid zal ons voor altijd inspireren.

Sabine was sinds 1994 werkzaam in de evenementen en entertainmentbranche. Voor zij aan de slag ging bij Dr2 Events & Campaigns was zij, naast zelfstandig ondernemer, in verschillende senior functies werkzaam binnen de evenementen- en communicatiebranche. Sabine was een commerciële tijger en het creatieve brein achter veel mooie projecten van Dr2 Events & Campaigns. Ze was tot aan het einde zeer betrokken bij Dr2 Events & Campaigns en heeft een grote bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van ons bedrijf.

Het was zowel voor ons als voor opdrachtgevers altijd een feest om met Sabine te werken. Haar humor en enthousiasme missen we dan ook elke dag.