Conceptontwikkeling

Ieder evenement en iedere campagne begint met een idee, maar krijgt pas vorm bij een goed concept. Conceptontwikkeling is van groot belang om een opdracht te laten slagen. Dr2 Events & Campaigns begrijpt dit als geen ander en ontwikkelt creatieve én inhoudelijk sterke concepten toegespitst op jouw wensen en ideeën.

Advies

Wil je een inhoudelijk event neerzetten maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Dr2 Events & Campaigns helpt je graag! Wij geven advies over de inhoud van het event of congres en denken mee met praktische zaken zoals locatie, registratietraject, interieurdesign en food & drinks. Ook helpen we je graag met de inzet van cross-media. Zo maken we van jouw idee een succesvol event.

Projectmanagement

De ervaren projectmanagers van Dr2 Events & Campaigns begeleiden jouw event van begin tot eind. Wij zorgen voor een strakke planning waarin alle acties en deadlines worden meegenomen. Wij bewaken het budget aan de hand van een inzichtelijke begroting en zorgen voor een succesvolle productionele uitvoering. Wij werken graag als een echt team samen met de opdrachtgever. Dit leidt tot de beste resultaten.

Event communicatie

Event communicatie maakt onderdeel uit van de full service dienstverlening van Dr2 Events & Campaigns. Hiertoe behoren ook het verzorgen van (online) uitnodigingstrajecten, de deelnemersregistratie en het ontwikkelen van inhoud en vormgeving van eventsites en apps.

Productionele uitvoering

Tijdens een event komt alles samen. Ons team heeft meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van productionele uitvoering van evenementen. Onze daadkrachtige mensen zorgen voor een vlekkeloos verloop van het evenement of project. Ontvangst, registratie, regie en logistieke begeleiding vanaf het ontvangst van de eerste gast tot het vertrek van de laatste. Dr2 Events & Campaigns zorgt dat alles klopt.