Conceptontwikkeling

Ieder evenement of campagne begint met een idee, maar krijgt de juiste vorm bij een goed doordacht concept. Dr2 Events & Campaigns begrijpt dit als geen ander en ontwikkelt creatieve én inhoudelijk sterke concepten toegespitst op de wensen en ideeën van de opdrachtgever. Onze concepten zijn creatief, innovatief en verrassend, de inhoud altijd van topniveau.

Advies

Wil je een inhoudelijk event neerzetten maar zoek je nog naar de juiste vorm? Dr2 Events & Campaigns adviseert je graag over de inhoud van de bijeenkomst en denkt mee met praktische zaken zoals de communicatiemiddelen, locatie, registratietraject, techniek, inrichting en food & drinks. Zo maken we van jouw idee een succesvol evenement, of het nu om een digitale meeting gaat, of live bijeenkomst gaat.

Projectmanagement

De ervaren projectmanagers van Dr2 Events & Campaigns begeleiden jouw event van begin tot eind. Wij zorgen voor een strakke planning waarin alle acties en deadlines worden meegenomen. Wij bewaken het budget aan de hand van een inzichtelijke begroting en zorgen voor een vlekkeloze uitvoering. Voor het beste resultaat werken graag als team samen met de opdrachtgever.

Event communicatie

Event communicatie maakt onderdeel uit van de fullservice dienstverlening van Dr2 Events & Campaigns, zowel online als offline. Hiertoe behoort ook het verzorgen van (online) uitnodigingstrajecten, deelnemersregistratie en het ontwikkelen van inhoud en vormgeving van eventsites en apps.

Productionele uitvoering

Tijdens een event komt alles samen. Ons team heeft meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van productionele uitvoering van evenementen. Onze daadkrachtige mensen zorgen voor een zorgeloos verloop van het evenement of project. Ontvangst, registratie, regie en logistieke begeleiding vanaf de ontvangst van de eerste gast tot het vertrek van de laatste. Dr2 Events & Campaigns zorgt dat alles klopt.