Actueel

Grace Robinson

Grace Robinson versterkt Dr2 Events & Campaigns

Persbericht – Den Haag, 11 mei 2020

Grace Robinson zet Dr2 Events & Campaigns verder op de kaart
Dr2 Events & Campaigns is trots dat Grace Robinson zich heeft verbonden aan het bureau. Grace zet met ruim 30 jaar ervaring het bedrijf nog steviger op de kaart. ‘Om mijn kennis en netwerk uit de traditionele evenementenbranche toe te voegen aan een relatief jong en dynamisch bureau waar positieve maatschappelijke impact hoog in het vaandel staat, is een uitdagende stap’.

Na een rechtenstudie startte Grace in 1987 haar carrière bij het toenmalige John de Mol/ Wentink Evenementen, waar zij hoofd sales en creative werd. In die tijd was het pionieren op event gebied, maar een betere leerschool bestaat er niet. Na 10 mooie jaren besloot zij om haar eigen pad te bewandelen en runt nu ruim 23 jaar haar eigen bedrijf waar zij vele bijzondere evenementen en campagnes heeft uitgevoerd voor trouwe klanten als Ahold, KPN, Siemens, Hema en Louis Vuitton.

Kwalitatieve groei voor Dr2 Events & Campaigns en haar partners
Karianne van der Weijden, partner van Dr2 Events & Campaigns: ‘Het overgrote deel van de live communicatie ligt stil en de bewegingsvrijheid van ondernemers is beperkt. Voor ons een extra stimulans om nieuwe wegen te verkennen en kwalitatief verder te groeien in o.a. duurzaam ondernemerschap’. Dr2 Events & Campaigns vindt het belangrijk om met de (online) evenementen en campagnes ook echt bij te dragen aan een duurzame ontwikkeling van de maatschappij. Van der Weijden: ‘Dat betekent meer online, beter doordacht, veiliger’. Met alle kennis en ervaring van Grace gaat Dr2 Events & Campaigns hier grote stappen in zetten.

Over Dr2 Events & Campaigns
De oorsprong van dit evenementenbureau ligt bij adviesbureau Dröge & van Drimmelen, corporate communicatie en public affairs. De historie van de creatieve vonk heeft dan ook een plek in de naam: Dr2 Events & Campaigns, aangenaam!

Het bureau onderscheidt zich door haar brede kennis en jarenlange ervaring als het gaat om digitale- en live communicatie. Met elkaar in gesprek gaan, kennis uitwisselen en van elkaar leren. Dat is de sleutel tot succes. De samenwerking met strategisch adviseurs van Dröge & van Drimmelen zorgt ervoor dat de evenementen inhoudelijk bijdragen aan de visie en doelstellingen van de opdrachtgever. Het brede netwerk wordt dan ook met grote regelmaat hiervoor ingezet.

Dr2 Events & Campaigns zorgt voor de perfecte begeleiding en uitvoering van evenementen en campagnes, zodat opdrachtgevers zich zonder zorgen kunnen richten op het contact met de genodigden en de groeiende positieve impact van hun bedrijf.