Actueel

Marloes van den Heuvel

De gezichten achter Dr2 Events – Wij stellen aan u voor: Marloes

Wie ben je? Marloes van den Heuvel, geboren en getogen in Oss. Nu woon ik in het gezellige Utrecht, waar ik graag wijntjes drink met vriendinnen op het terras. Bij mooi weer ben ik op of in het water te vinden. Bij elke kans die ik heb trek ik met mijn backpack de wijde wereld in.

Wat is je professionele achtergrond? Na mijn studie International Business aan de Universiteit van Maastricht ben ik, na een zijstapje als reisleidster, aan de slag gegaan bij een communicatiebureau. Mijn passie voor het evenementenvak heb ik ontdekt tijdens mijn diverse werkzaamheden bij de Jaarbeurs. Sinds begin 2019 werk ik met veel plezier bij Dr2 Events & Campaigns.

Waar houd jij voornamelijk mee bezig bij Dr2 Events? Als projectmanager werk ik aan alle aspecten van de evenementen die we verzorgen. Van conceptontwikkeling tot productie.

Wat zijn je passies in de eventwereld? Ik vind het fantastisch om samen met de opdrachtgever voor een dag (of meerdere dagen) een wereld op zich te creëren. Een omgeving waar mensen verrast worden en in contact komen met elkaar. Als we daarmee een verandering in beweging kunnen zetten of positieve gedachtegoed over kunnen overbrengen is het evenement voor mij helemaal geslaagd!