Actueel

Marit Hofman

De gezichten achter Dr2 Events – Wij stellen aan u voor: Marit

Wie ben je? Marit Hofman, geboren en getogen in Barendrecht. Naast dat mijn grootste hobby hockey is probeer ik dit ook over te brengen aan de jeugd. Ik ben een echt gezelligheidsdier en houd van reizen.

Wat is je professionele achtergrond? Op dit moment studeer ik Leisure and Events Management aan de Hogeschool Rotterdam. Ik zit in mijn derde studie jaar en dit betekent stage lopen, wat ik met veel plezier bij Dr2 Events doe. Op productioneel vlak heb ik in de evenementen wereld al ervaring opgedaan onder andere bij het IFFR en Ahoy. Verder heb ik in mijn voorgaande baantjes gewerkt in de horeca en als recruiter. Deze kennis komt altijd van pas.

Waar houd jij voornamelijk mee bezig bij Dr2 Events? Tot en met januari 2021 loop ik stage bij Dr2 Events. Op dit moment leer ik alles wat met een evenement te maken heeft van A tot Z, van concepten tot de productie hiervan. Ik kijk er erg naar uit om mijn kennis hierover te verbreden.

Wat zijn je passies in de eventwereld? Bij een event vind ik het belangrijk dat mensen het gevoel hebben dat ze even in een totaal andere wereld zitten en het enige dat telt het event is. Wanneer mensen met nieuwe kennis en een glimlach het event verlaten is dit voor mij helemaal geslaagd.