Actueel

Loes Potgieter

De gezichten achter Dr2 Events – Wij stellen aan u voor: Loes

Wie ben je? Loes Potgieter, geboren in Kampen en op m’n 17e voor mijn studie verhuisd naar Haarlem. Hier woon ik samen met mijn vriend en geniet ik van mijn vrienden, terrasjes en de zee bij Zandvoort. Mijn hart gaat sneller kloppen van creatieve DIY projecten, zingen en kamerplanten.

Wat is je professionele achtergrond? Na mijn afgeronde studie Media & Entertainment Management heb ik ervaring opgedaan als projectmanager bij diverse takken binnen de eventbranche, zoals een congreslocatie, foodtruckfestival, reclamebureau en live communicatiebureau. Momenteel werk ik 2,5 jaar bij Dr2 Events & Campaigns als projectmanager en begeleid ik onze stagiaires. Daarbij ben ik lid van de G14, een kennis- en netwerkorganisatie voor young professionals uit de eventbranche.

Waar houd jij voornamelijk mee bezig bij Dr2 Events? Als projectmanager verzorg ik projecten van A tot Z. Soms individueel, maar meestal samen in een team. Mijn dagelijkse werkzaamheden zijn contact onderhouden met klant en onderaannemers, coördinatie en planning van het project, deskundig advies geven, financiën, productie, uitvoer en evaluatie van het project.

Wat zijn je passies in de eventwereld? De boodschap van het evenement op een creatieve en impactvolle manier overbrengen naar de bezoeker.Standaard is ook maar zo standard. Out-of-the-box denken, the sky is the limit!

Aan wie geef jij het stokje? Ik geef het stokje door aan Marloes. Mijn overbuurvrouw op kantoor.