Actueel

Ilona Heijkoop

De gezichten achter Dr2 Events – Wij stellen aan u voor: Ilona

Wie ben je? Ilona Heijkoop, opgegroeid in Veendam en sinds 2018 wonend in het mooie Scheveningen. Ik hou van reizen, ben vaak te vinden in de sportschool en ga graag gezellig uit eten.

Wat is je professionele achtergrond? Ik ben ooit begonnen als assistent accountant op een belasting- en administratiekantoor in Groningen. Ik heb daarna diverse financiële functies gehad met vooral focus op proces,- en kwaliteitsmanagement en interne ontwikkelingen. Ik werk inmiddels anderhalf jaar voor de Dr2 organisatie als financial controller waar Dr2 Events een onderdeel van is en daarnaast studeer ik Rechtswetenschappen.

Waar houd jij voornamelijk mee bezig bij Dr2 Events? Ik verzorg de financiële verwerking, waaronder ook de salarisadministratie. Ik ben daarnaast verantwoordelijk voor het opstellen van de financiële rapportages en analyses, het verzorgen van de fiscale aangiften, het voorbereiden van de jaarcijfers en geef daarbij advies.

Wat interesseert jou het meeste in de evenementen branche? D2 Events is een jonge organisatie met hele enthousiaste mensen die passie hebben voor het vak. Het brede aanbod zorgt voor een variatie in klanten waardoor elk project uniek is. Het is dan ook ontzettend leuk en interessant om mee te kijken in deze creatieve business wat zich in een vlot tempo blijft ontwikkelen!