Actueel

Grace Robinson

De gezichten achter Dr2 Events – Wij stellen aan u voor : Grace

Wie ben je? Grace Robinson, geboren en getogen in mediastad Hilversum, na een rechtenstudie aan de VU aan de slag gegaan bij de nestor van de eventindustrie, Frank Wentink.

Wat is je professionele achtergrond? ooit begonnen bij John de Mol/Wentink Evenementen, na 10 jaar in dienst, mijn eigen bureau gestart, dat inmiddels 22 jaar, en nu verbonden aan Dr2 Events & Campaigns

Waar houd jij voornamelijk mee bezig bij Dr2 Events? Leiding geven aan een team van professionals alsmede kennis van de markt en creativiteit inbrengen en overdragen.

Wat zijn je passies in de eventwereld? Ervoor zorgen dat ieder event een onvergetelijke belevenis wordt voor de opdrachtgever en zijn/haar gasten, dat het event tot in detail is uitgevoerd, en altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en innovaties in de markt, zeker nu in deze tijd!

Aan wie geef jij het stokje door en waarom? Ik geef het stokje door aan Sandra, zij is net met zwangerschapsverlof dus voordat de kleine er komt, mag zij zich nog even voorstellen.