Opdrachten

Viering 15 jaar Vereniging Afvalbedrijven

De Vereniging Afvalbedrijven bestond in 2019 15 jaar. Een mooie reden om dat jaar feestelijk af te sluiten samen met leden, stakeholders en relaties. Circa 80 personen werden uitgenodigd om op 12 december 2019 samen te komen, terug te blikken op de behaalde successen en vooruit te blikken op de toekomst van de Nederlandse afval- en recyclingsector.

Deze bijeenkomst vond plaats in De Remise, een historisch Haags gebouw en thuishaven van het Haags Openbaar Vervoer Museum. Hier werden de gasten ontvangen met een heerlijke lunch tussen de authentieke trams. Vervolgens opende de voorzitter van Vereniging Afvalbedrijven het evenement en gaf het belang van samenwerking en innovatie aan. Hoe innovatief de afvalsector is, bleek uit drie opvolgende pitches. Drie stakeholders uit de Nederlandse afval- en recyclingsector, lid van de Vereniging Afvalbedrijven, presenteerden diverse innovatieve voorbeelden van duurzaam en toekomstgericht ondernemen.

Een professionele panelbegeleider nodigde vijf panelleden uit op het podium en vroeg of de zaal ook een bijdrage wilde leveren via een app op de telefoon. Dit leverde een levendigediscussie op en zorgde voor veel gespreksstof tijdens de aansluitende netwerkborrel. Bij de borrel werd een toost uitgebracht en het glas geheven op het nieuwe jaar.

Dr2 Events & Campaigns heeft met veel plezier geholpen bij de organisatie van het evenement, zo waren wij verantwoordelijk voor locatie, programma-opzet, registratietraject, projectmanagement, productie en de uitvoering van dit evenement.