Opdrachten

This is Forward Week – Coca-Cola

In het kader van haar duurzaamheidsplanThis is Forward organiseerde
Coca-Cola een vrijwilligersweek voor hun collega’s. Dr2 Events & Campaigns is gevraagd de organisatie van deze week op zich te nemen. Samen met de opdrachtgever is er een zeer succesvolle This is Forward Week neergezet.

In deze week werd er aandacht geschonken aan de diverse maatschappelijke partners van Coca-Cola. De ruim 700 collega’s kregen de mogelijkheid om, onder werktijd, vrijwilligerswerk te verrichten voor en met de lokale samenleving.

Iedere dag stond in het teken van een andere maatschappelijk partner:

  • Op maandag is er een diner georganiseerd op het hoofdkantoor van
    Coca-Cola voor 100 buurtgenoten in samenwerking met Resto van Harte;
  • Op dinsdag is er met een zwerfafval-opruimactie ruim 80 kg zwerfafval verzameld in de omgeving van Dongen in samenwerking met Nederland Schoon;
  • Op woensdag zijn er plastic zwerfafval én opvallende items uit het Rotterdamse water gevist in samenwerking met Plastic Whale;
  • Op donderdag 100 Rotterdamse jongeren van gedachten gewisseld met medewerkers van Coca-Cola in samenwerking met JINC;
  • Op vrijdag zijn Coca-Cola collega’s de sportieve uitdaging aangegaan van 65 speciale atleten met een verstandelijke beperking in samenwerking met Special Olympics Nederland. 

De vrijwilligers hebben enorm veel voldoening en inspiratie gehaald uit hun bijdrage aan de activiteiten. Coca-Cola geeft hier in de toekomst een vervolg aan en kijkt terug op een geslaagde week.

Bekijk hier de aftermovie van het evenement.