Opdrachten

Stakeholdersevent Provincie Flevoland

Stakeholdersevent Provincie Flevoland

Provincie Flevoland vroeg ons een stakeholdersevent te organiseren om zo de relatie tussen het Rijk en andere stakeholders verder uit te bouwen. De belangrijkste reden hiervoor is de komst van de Maritieme Service Haven in Urk.

Zo organiseerden wij, in samenwerking met Droge & van Drimmelen, de eerste editie van het Stakeholdersevent Provincie Flevoland. Een horecagelegenheid aan Het Plein in Den Haag stond volledig in het teken van Flevoland en Urk in het bijzonder. Zo werden de ruim zeventig stakeholders ontvangen met Urker lekkernijen en toegezongen door een Urker mannenkoor.

Na de ontvangst praatte Commissaris van de Koning Leen Verbeek de genodigden bij over de noodzaak van de komst van de Maritieme Service Haven in Urk en voerden enkele stakeholders het woord. Na het inhoudelijke gedeelte startte de borrel en was er ruim de gelegenheid om met elkaar verder te praten over dit onderwerp. Het evenement was zo doeltreffend, dat ruim een kwart van de bezoekers na afloop is gebleven om verder met elkaar in gesprek te gaan.

Dr2 Events & Campaigns verzorgde de organisatie, productie en uitvoering van het Stakeholdersevent Provincie Flevoland. Droge & van Drimmelen verzorgde de inhoud en een perfect gezelschap met stakeholders.