Opdrachten

PrinsjesHatwalk – Prinsjesfestival

Tijdens het Haagse Prinsjesfestival, dat wordt georganiseerd rondom Prinsjesdag, staat Den Haag traditiegetrouw in het teken van hoeden. Een van de programma-onderdelen van het Prinsjesfestival is de PrinsjesHatwalk. In 2017 was Dr2 Events & Campaigns zijdelings bij de organisatie betrokken maar in 2018 lag de volledige productie en uitvoering in onze handen.

Het belangrijkste onderdeel van de Hatwalk was de hoedenontwerpwedstrijd. Studenten van verschillende modevakscholen schreven zich in en ontwierpen een prachtige hoed. Een vakjury riep Samantha Staals uit tot winnares. Ook waren er hoedenshows met dames- en herenhoeden van verschillende hoedenontwerpsters te zien en speelden politici een belangrijke rol tijdens de Hatwalk. Om de dag compleet te maken, organiseerden wij naast de PrinsjesHatwalk, ook de PrinsjesMarkt met diverse kramen met hoeden, kleding en sierraden.

Wij waren verantwoordelijk voor het concept en hebben een inhoudelijk sterk programma neergezet met de grote namen uit de hoedenwereld. Ook mochten de twee ijzersterke presentatoren Shelly Sterk en Jochem van Gelder niet ontbreken. Daarnaast hebben wij gezorgd voor de uitvoering waaronder styling, catering en het uitnodigingstraject.