Opdrachten

Jaarcongres Bovib

Jaarcongres Bovib

Bovib, de branchevereniging voor intermediairs en brokers, wil haar zichtbaarheid intern en vergroten en sterker naar buiten treden. Zij willen invloed hebben op de agendasetting rondom de flexibele arbeidsmarkt en waardering krijgen voor standpuntbepaling en inhoudelijke profilering, zowel in actuele (verkiezings)vraagstukken als door het nieuw te lanceren Keurmerk.

Wij organiseren het jaarcongres voor de vereniging. Om de doelstellingen te behalen, wordt het congres vlak voor de Tweede Kamerverkiezingen georganiseerd. Kamerleden hebben een rol als panellid en discussiëren over de voor Bovib eerder genoemde relevante onderwerpen. Wij zijn verantwoordelijk voor het benaderen, uitnodigen en brieven van deze Kamerleden. Dat geldt ook voor het benaderen en brieven van inhoudelijke sprekers en de dagvoorzitter.

Ook het opstellen en bewaken van planning en budget voor dit evenement ligt in onze handen. Wij maken een uitgebreide planning op basis van de wensen en ideeën van Bovib. In deze planning zijn zaken opgenomen zoals het ontwerpen van logo’s en beeldmateriaal voor het congres, opzet pers- en mediabeleid, sprekersbriefings, templates voor presentaties, het uitnodigingstraject en het gereedmaken van de locatie en catering.

Tijdens het congres waren wij verantwoordelijk voor de coördinatie en algehele uitvoeringen van het programma.