Opdrachten

High-Level Matchmaking event Datasciences & Entrepreneurship

Het creëren van een duurzaam, langdurig en sterk netwerk tussen Bossche en Chinese databedrijven, dat was het doel van het High-Level Matchmaking event Datasciences & Entrepreneurship. 

In samenwerking met Gemeente ‘s-Hertogenbosch heeft Dr2 Events & Campaigns op 14 juni 2019 in het Gemeentelijk Bestuurscentrum een inspirerend netwerkevent neergezet. De 75 aanwezigen, waaronder zo’n vele CEO’s van Bossche IT-bedrijven en een delegatie van genodigden uit China, gingen met elkaar het gesprek over actuele business-kansen rond datasciences.

Het programma bestond uit presentaties van diverse Bossche databedrijven en twee Chinese databedrijven over de ontwikkelingen op het gebied van datascience. Via Meet & Match-rondes maakten de aanwezigen persoonlijk kennis met CEO’s van vooruitstrevende datasciences-ondernemers uit eigen regio en uit China. Een groot succes waaruit vele nieuwe ontmoetingen, inzichten en samenwerkingen zijn ontstaan.

Naast de organisatie van het evenement in samenwerking met gemeente ‘s-Hertogenbosch, viel het inrichten en uitvoer van de aanmeldingen & registratie, de bemiddeling van catering- en technische partijen onder de hoede van Dr2 Events & Campaigns. Ook de stageregie en showcalling lagen in handen van Dr2 Events.