Opdrachten

1,5 meter event: PrinsjesHatwalk 2020

Bij het PrinsjesFestival, dat in 2020 voor de achtste keer werd georganiseerd, staat de viering van de democratie centraal. Vanwege Covid-19 dreigde het PrinsjesFestival dit jaar in het water te vallen, maar door in oplossingen te denken konden diverse programmaonderdelen toch doorgaan. De evenementen PrinsjesOntbijt en de PrinsjesHatwalk hadden derhalve de handen dit jaar ineengeslagen.

Op het Lange Voorhout in Den Haag werden ruim 500 prominente gasten uitgenodigd om met elkaar, gezeten aan tafel op 1,5 meter van elkaar, te ontbijten en in gesprek te gaan over democratie en verbinding. Tijdens het ontbijt konden de gasten genieten van de PrinsjesHatwalk met een spectaculaire dans- en fashionshow met de ready to wear collectie van Paul Schulten die gecombineerd werd met hoeden van hoedenontwerpster Mirjam Nuver. Aansluitend volgde de bekendmaking van hoedenontwerpwedstrijd 2020.

We kijken terug op een buitengewoon modieuze 1,5 meter event en succesvolle PrinsjesHatwalk. Een mooi voorbeeld dat evenementen binnen de huidige maatregelen, weliswaar met een aangepaste indeling, nog prima plaats kunnen vinden.

Klik hier voor de vorige editie.

  • Soort event: publieksevenement
  • Datum evenement: 12 september 2020
  • Locatie: Het Lange Voorhout, Den Haag
  • Aantal bezoekers: 500 personen
  • Doelgroep: Fashion liefhebbers en inwoners uit Den Haag

Foto: Sebastiaan de Groot

Living statue Prinsjes Hatwalk